Den billige generiske medisinen du kjøpte på nettet er … Kan være morsom for alle

Den billige generiske medisinen du kjøpte på nettet er … Kan være morsom for alle

“Internett-sider som anbefaler at de ligger på et spørreskjema reiser ekstra velværeproblemer,” sier Shuren (piller). “Pasienter risikerer å få et upassende medikament og kan også svekke muligheten for kjøpe levitra en riktig medisinsk diagnose eller til og med identifisering av en kontraindikasjon til medisinen.” I dag har FDA faktisk mottatt bare et par rapporter om ugunstige feiringer knyttet til salg av narkotika på internett, men noen av disse situasjonene peker på den potensielle faren ved å anskaffe foreskrevet medisin på grunnlag av bare et sett med spørsmål.

Selv om det faktisk ikke er noen bekreftelse som knytter mannens død til medisinen, nevner FDA myndighetene at et tradisjonelt lege-pasient-partnerskap, sammen med en helseundersøkelse, kan ha oppdaget helsemessige problemer som hjerte-helsetilstand og kan ha sikret at riktige prosedyrer var foreskrevet. FDA undersøker mange farmasøytiske nettsteder som antas å bryte forskriften, og har til hensikt å iverksette lovlige tiltak hvis det er riktig.

Hvis du utforsker “kjøpe erektil dysfunksjonsmedisiner” på nettet, vil du oppføre nesten 22 millioner nettsted. Du kan finne kjente ED-medisiner tilgjengelig, sammen med mange “naturlige” behandlinger som lover å tilby deg de samme resultatene. Er de risikofrie å kjøpe? Eksperter sier nøle før du skaffer deg online.

En FDA-undersøkelse fant at mer enn en tredel av “kostholdstilskudd” som ble tilbudt for ED, faktisk inneholdt reseptbelagte medisiner, bestående av sildenafil, medisinen i Viagra. Noen ED-medisiner som ble solgt på nettet, inkluderte helt forskjellige medisiner, for eksempel antibiotika-metronidazol og fruktbarhetsmedisinen clomiphene (piller). Selv når en medisinering består av riktig medisinering, er det absolutt ikke riktig dose.

Når du kjøper fra en ukjent leverandør, klarer du risikoen for å motta falske medisiner. Gjennom noen estimater er flertallet av alle ED-medisiner som markedsføres på nettet fonister. Noen av disse stoffene inneholder elementer du ikke vil ønske å legge i kroppen din – egenskaper som talkum, maling og fargeblekk.

Blant dem alle er: 4EVERON Actra-Rx Actra-Sx Adam Free Blue Steel Power Maximum Erextra Hero HS Happiness of Love Female Shangai Libidus Liviro3 Lycium Barbarum L. Nasutra Natural Super And Also NaturalUp Neophase Rhino V Max Shangai Frequent, also industried as Shangai Chaojimengnan Shangai Ultra Shangai Ultra X Solid Testis Super Shangai Riktig fyr V.Max Vigor-25 Xiadafil VIP nettbrett (gode tilbud 6K029 samt 6K209-SEI bare) Yilishen Zimaxx Erektil lidelse medisiner som faktisk blir akseptert av FDA-jobben ved å forbedre blodet strøm sirkulasjon til penis.

Hvis du skaffer deg alle internett – uten resept – vil du ikke motta odds for å diskutere dette sammen med legen din før du tar dem alle. ED-medisiner kan også true hvis du har spesifikke forhold, som hjerte- og karsykdommer. De kan sosialisere seg med forskjellige andre medisiner du tar, inkludert blodstrømsklemmere og noen alfablokkere, som faktisk brukes til å håndtere høyere blodtrykk og også prostataproblemer.

Våre 1-800-petmeds® – America’s Trusted Pet Pharmacy – Save Up … PDFs

Dette er problemer som legen din trenger å snakke med deg om i løpet av en arbeidsplass du går til før han anbefaler medisinen. Hvis du kjøper en “plantebasert løsning” på nettet som ser ut til å inneholde ingredienser fra ekte ED-medisiner, kan du også sette din helse og velvære i fare. For eksempel, hvis sildenafil faktisk er skjult i naturlige ED-prosedyrer, kan du oppleve problemer hvis du bruker nitrater for hjerteproblemer.

Før du kjøper ED-medisiner på nettet, må du finne en medisinsk fagperson for å finne ut nøyaktig hva som faktisk skaper bekymringen. Det kan slå ut at du ikke trenger å ta disse stoffene. Helseplager som bidrar til ED, inkludert diabetiske problemer eller til og med hypertensjon, kan håndteres (apotekbutikk). Hvis ED er en bivirkning av et legemiddel du bruker, kan legen din foreslå at du slutter å bruke stoffet eller ta en redusert dose.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *